Wil jij graag yoga in Lelystad gaan doen? Dan heb ik een goede tip voor je! Ik ben namelijk heel tevreden over het TM centrum in Lelystad. Zij zijn gespecialiseerd in zowel Transcendente Meditatie als yoga en deze twee methodes kun je ook uitstekend combineren.

Yoga in Lelystad werkt direct!

Ik was in eerste instantie best zenuwachtig voor mijn yogales. Ik wist namelijk niet zo goed wat ik kon verwachten. Gelukkig was de leraar heel vriendelijk en ik voelde mij direct op mijn gemak. De les is heel laagdrempelig en eigenlijk iedereen kan yoga leren. Al snel merkte ik ook dat de yoga in Lelystad echt werkt. Ik heb vrij snel de neiging om in een dip te belanden en hierdoor heb ik ook veel slaapproblemen. Sinds ik bezig ben met yoga, merk ik echt een grote verbetering. Ik heb meer energie, kan beter relativeren en mijn nachtrust is al een stuk beter! Een betere slaap heeft natuurlijk ook weer invloed op je eigen stemming en de hoeveelheid stress die je hebt. Al met al heeft yoga mij dus enorm goed gedaan en ik ga er zeker mee door.

Yoga in LelystadWil je meer weten over yoga in Lelystad? Bezoek dan een informatielezing, je kunt hier al je vragen stellen aan een ervaren leraar. Op de website vind je meer informatie: http://nl.tm.org.