Er zijn veel verschillende activiteiten waar een tent huren fijn kan zijn! Het geeft namelijk meer ruimte en kan handig zijn voor een evenement of feest. Maar ook wanneer je een flexibele accommodatie nodig hebt voor extra bedrijfsruimte of opslag. Bij een ruimtelijk probleem ben je bij Kontent Structures aan het juiste adres. Zij helpen je verder om aan al de wensen en ideeën te voldoen om deze te koppelen aan een praktische insteek. Benieuwd voor welke doeleinden je allemaal een tent kan huren, lees dan snel verder!

Bouw en infrastructuur

Voor bouw en infrastructuur is het gemakkelijk om een tent te huren zodat ze alle werkzaamheden windvrij en droog kunnen uitvoeren. Het zorgt voor een veilige en fijne omgeving waar de medewerkers aan de slag kunnen gaan. Vooral in Nederland kan slecht weer roet in het eten gooien, met deze stevige tenten zorg je ervoor dat de deadlines gewoon gehaald kunnen worden! 

Sport

Vooral in de winter wanneer het buiten sporten even stilligt is een tent de oplossing om alsnog te kunnen bewegen. Vaak worden er voor tijdelijke zaalsporten een sporthal opgezet. Het is snel realiseerbaar en kan daarna ook weer snel worden afgebouwd. Je kan op deze manier toch aangenaam sporten. Hierbij zijn verschillende opties zoals isolatie en verlichting. 

Bedrijfsoplossingen 

Voor een bedrijf kan het handig zijn om als een tijdelijke oplossing een tentconstructie te maken. Het kan als opslagruimte dienen maar ook als een vervangende ruimte. In de horeca zie je dit ook wel eens voorkomen, maar dan permanent. Aan het strand heeft het terras vaak een tentconstructie zodat er zowel in de zomer als in de winter gebruik gemaakt kan worden van deze ruimte. Op deze manier kan je gemakkelijk extra vierkante meters creëren. 

Evenementen

De tent van een evenement kan helemaal naar wens gemaakt worden. Tentenverhuur komt in deze branche veel voor. Er zijn natuurlijk verschillende evenementen waar dit van belang is. Denk hierbij aan festivals, concerten, beurzen en grootschalige bedrijfsevenementen. Hier wordt de tent gebruikt voor een tijdelijke ruimte, maar juist bij deze evenementen is de ervaring belangrijk. De uitstraling van de tent moet goed zijn! Het belangrijkste is dat het evenement slaagt, voorbereiding is hiervoor belangrijk. Een tent kan je gemakkelijk opbouwen en afbouwen. Dit zorgt ervoor dat je in een korte periode veel kan bereiken!