Tandartsenpraktijk Arnhem, beter bekend als Tamminga is je hier graag van dienst. Heb je een gaatje of wens je de half jaarlijkse controle bij hen te doen? Dan kun je er eenvoudig en snel voor kiezen om patiënt te worden. Door middel van een kennismaking zal je gebit worden gecontroleerd. Hierdoor krijg je te zien hoe dat zij te werk gaan voor je en ik kan garanderen dat dit aangenaam is. Zelf ben ik echt een bangerik als het gaat om de tandarts. Dit heb ik van huis uit meegekregen en helaas is dat nooit meer weggegaan.

Tandartsenpraktijk Arnhem bezocht

Tandartsenpraktijk Arnhem

Helaas heeft mijn tandarts deze zenuwen niet weten weg te nemen bij mij. Hierdoor heb ik ervoor gekozen om een ander Tandartsenpraktijk te gaan zoeken in Arnhem. Het liefst wel een beetje bij mij in de buurt zodat ik niet met de auto op stap hoef. Zodoende ben ik terecht gekomen op de website van Tamminga. Hier heb ik er ook meteen voor gekozen om mijzelf in te schrijven. Een duidelijke website en bovendien werken zij op een rustige maar duidelijke manier. Tijdens mijn kennismaking heb ik dit mogen merken en dat voelde erg aangenaam. Neem zelf ook eens een kijkje op de bovenstaande website voor meer informatie.