Mijn dochter vindt het erg leuk om stoere meisjes veterschoenen te dragen, dit draagt ze dan ook dagelijks. Nu dat mij van de week is opgevallen dat de schoenen die ze draagt niet bepaald meer goed functioneren. Ik vind het erg belangrijk dat mijn kinderen goede schoenen hebben aangezien ze in de groei zijn. Door stevige schoenen te dragen ondersteun je als het ware je voeten, dus ook die van de kleintjes onder ons! 

logo (1)

Voor haar ben ik al een paar keer in de stad geweest om schoenen te halen. Helaas hebben ze dus geen veterschoenen, welke zij dus graag wilt dragen! Doordat ik het wel wilde hebben dat ze vrij snel nieuwe schoenen zou krijgen ben ik thuis gaan zoeken op het internet. Vrijwel meteen terecht gekomen op de website van Durlinger. Hier hadden ze diverse leuke schoenen voor zowel een jongen als voor een meisje. Samen met mijn dochter hebben we heerlijk op het internet mogen winkelen bij hun! Zij heeft een nieuw paar schoenen weten te vinden en ik doe geheel met haar in trend mee! Ik heb namelijk ook hele leuke schoenen gezien daar die ik besteld heb.