Voor mijn 35ste verjaardag wilde ik iets speciaal doen. Ik had samen met mijn partner een uitstap gepland naar Den Bosch. Deze prachtige stad was een uitstekend idee, en we hebben er momenten beleefd die we nooit meer gaan vergeten. Dit komt grotendeels door het restaurant in Den Bosch die we uitgekozen hadden. We hadden namelijk via een collega van mijn man de tip gekregen om te gaan eten in de 7evendehemel. Ik nam de carpaccio balsamico. Dat was een dungesneden lendenbiefstukje met spekjes, balsamico en kaas. Dit was een van de lekkerste gerechten dat ik ooit gegeten had. Dit overheerlijke gerecht werd dan ook nog eens geserveerd in een charmant en gezellig etablissement, wat de avond simpelweg onvergetelijk maakte!

 Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Wij hadden wat schrik voor onze rekening aan het einde van de avond. Het eten was zo lekker dat we dachten dat het wel héél duur moest zijn. We waren dus ontzettend verrast wanneer we de rekening kregen en dit in positieve zin. De gerechten waren helemaal niet zo duur. De prijs-kwaliteit verhouding was dus meer dan in orde!