Mode

Nubikk sneaker gekocht

Afgelopen week ben ik naar de winkel gegaan van van Bommel. Op internet zag ik de nubikk sneaker langskomen en die is flink afgeprijsd. Zo krijg je maar liefst 50% korting op deze schoenen. Aangezien ik een moeilijke voet heb, kies ik er altijd voor om naar de winkel toe te gaan. Als ik online een bestelling plaats gaat het in de meeste gevallen niet goed. 

In de winkel werd ik uitstekend geholpen. Het personeel is erg klantvriendelijk en luistert goed naar je wensen. Ik ben ze vervolgens gaan passen en ze liepen uitstekend. Het voordeel van de schoenen van van Bommel is dat ze beschikken over topkwaliteit. De schoenen gaan langer mee dan schoenen van andere winkels.

Korting

Op veel schoenen van van Bommel zit 50% korting. Het is daarom ook echt een aanrader om nu jouw schoenen te bestellen of om naar de winkel te gaan. Op de website kan je gemakkelijk een bestelling plaatsen. Ze maken het klanten erg gemakkelijk door veel betaalfuncties te hebben en te beschikken over een goed werkende bestelmodule. Bekijk de website voor het hele assortiment. Indien je vragen hebt kan je altijd contact opnemen.