Het terras bij mij in de tuin is echt geweldig om op te zitten. Een tijdje geleden heb ik mooie loungebanken gekocht en daarop ben ik dan ook vaak te vinden als het mooi weer is. Als de wind waait dan is de pret wel snel voorbij, omdat het nogal hard kan waaien bij mij in de tuin. Hiervoor ben ik op zoek gegaan naar een goede oplossing en deze heb ik ook gevonden!

Windschermen

Een windscherm zou voor mij de ideale oplossing zijn en daarom ben ik op zoek gegaan naar “windscherm terras”. De meeste bedrijven leverde alleen aan bedrijven.Bellis-terrasschermen-xterior

Bij het bedrijf Xterior werd ik helemaal enthousiast, omdat zij een modern windscherm terras hadden. Omdat ik als particulier een windscherm wilde aanschaffen heb ik eerst gebeld.

Tijdens het telefonisch gesprek bleek het helemaal geen probleem te zijn om als particulier een windscherm te bestellen en daarom heb ik via de telefoon een bestelling geplaatst.

Op de afgesproken leverdatum kwam het windscherm binnen en deze kon ik zelf heel erg eenvoudig installeren.

Sinds de windschermen er staan kan ik lekker genieten op mijn loungebanken. Op deze manier hoef ik mij geen zorgen meer te maken over de harde wind!