De aanschaf van een prachtige jacuzzi, wie zegt hier nou nee tegen? Er zijn ongetwijfeld veel mensen die hier van dromen, maar deze mensen weten niet dat die droom een stuk dichterbij is dan ze momenteel denken. Ik gok dat deze mensen nadenken over het feit dat een jacuzzi kopen niet mogelijk is, het hoge energiekosten met zich meebrengt en ook nog is veel onderhoud vergt. Ik zal niet ontkennen dan het kopen van een jacuzzi geen dagelijkse uitgave is, echter Fonteyn biedt ideale jacuzzi’s voor elke tuin aan. Deze jacuzzi’s zijn namelijk betaalbaar voor vrijwel elke portemonnee.

Een jacuzzi brengt zeker een aantal voordelen met zich. Laten we beginnen dat je eenmalig een uitgave moet doen, terwijl je er dan jarenlang plezier van kan hebben. Tegenwoordig ligt de werkdruk bij vele mensen erg hoog en komen ze niet meer toe aan echt ontspannen. Rustig in een jacuzzi relaxen biedt totale ontspanning en plezier. Gewoon even helemaal lekker niets doen en genieten van het warme water en de bubbels. Gauw weg met de stress!

Daarnaast hebben meerdere onderzoeken aangetoond dat de combinatie van onder andere warm water, bubbels en massage bijdraagt aan het verminderen van (pijn)klachten en ook klachten over stress, artrose, artritis en nek- en rugklachten worden minder. De combinatie van die drie eigenschappen zorgt namelijk voor een drukvermindering op spieren en gewrichten, wat ervoor zorgt dat de gehele bloedsomloop gestimuleerd wordt.

Daarbij kan je ook het gehele jaar genieten van een jacuzzi, dit komt omdat het product niet seizoensgebonden is. Uiteraard heeft de temperatuur van het water daar mee te maken, gemiddeld is dat zo’n 38 graden Celsius. Bij de meeste jacuzzi’s kunt u zelf de temperatuur hoger of lager zetten. Wat ook nog een leuk feitje is wat veel mensen niet weten, is dat bij gebruik van een jacuzzi in de koudere maanden juist nog gezonder is voor het lichaam dan tijdens de warme maanden.

Wil je liever toch geen jacuzzi, maar wel je tuin opvullen met iets anders? Zo heeft Fonteyn genoeg andere opties die je tuin kunnen vullen. Zo zijn er ook geschikte blokhutten voor in de tuin of eventueel tuinsets. Meer informatie over wat er allemaal te halen valt? Kijk dan op de website van Fonteyn.