Ben je uitgenodigd op een verjaardag, een babyborrel, een kinderfeest en je bent op zoek naar een uniek en persoonlijk geschenk, klik dan even op “textiel borduren“. Op menig stoffen kan niet geprint worden: fleece, badstof,…maar borduurmachines kunnen dit wel, beter nog: de kwaliteit van de opgenaaide letters blijft en wast niet af! Maar ook als bedrijf kunnen logo’s en teksten met gespecialiseerde computerprogramma’s geborduurd worden op de door u gewenste kledij. Borduursel is een kunstwerk en een magische touch in talloze producten. We hopen dat je ervan geniet!

Keuzemogelijkheden

Geborduurde handdoeken met zijn een ideaal geschenk. Schenk een handdoekenpakket met baby’s naam, de trouwdatum van gehuwden, een lievelingsfiguur van een kind…de mogelijkheden zijn divers en betaalbaar/
Zelfs als firma, kan uw logo worden verwerkt in een exclusief ogend handwerk, waardoor de meerwaarde van het promo item zeer aanwezig is.
Niet enkel op badlinnen maar zeker ook op alle kledij zijn geborduurde namen en logo’s erg kwalitatief. Voor bedrijfskledij zijn ze erg wasbestendig, kunnen ze tegen chemisch reinigen en de strijktemperatuur.