ERGOQUIP Nederland is een gespecialiseerde groothandel in ergonomische meubels. Zij weten alles over de producten die zij verkopen en kunnen gepast advies geven. Zij verkopen onder andere kantinetafels, kassastoelen, lockers en meer.

Mijn ervaring met kassastoelen

Voor mijn werk zit ik elke dag achter de kassa. Ik heb bij een aantal winkels gewerkt en daar nooit op een goede stoel gezeten. Bij het bedrijf waar ik nu werk merkte ik het nog het meeste. Voor wij nieuwe kassastoelen kregen heb ik lang last gehad van erge rugklachten. Twee maanden geleden hebben wij nieuwe kassastoelen gekocht van ERGOQUIP. Sinds wij deze stoelen hebben zijn mijn rugklachten vooruit gegaan. Ik zit nu veel stabieler achter de kassa.

 

Het contact met ERGOQUIP

Het contact met ERGOQUIP Nederland was erg vriendelijk. Ik heb op een dag opgebeld om te vragen of ik bij een afspraak kon maken over het aanschaffen van nieuwe stoelen. De afspraak was snel gemaakt en ik ben een paar dagen later langsgegaan. Hier heeft een vriendelijke medewerker mij heel goed geholpen. Hij heeft mij tips gegeven en geadviseerd. Die dag heb ik mijn bestelling geplaatst en zijn de stoelen 2 dagen later bezorgd. Iedereen kan nu verantwoord en comfortabel zitten.