Wonen

Geniet langer van je tuin met een houten overkapping

houten overkapping

Vind jij het ook zo rot dat je maar zo weinig dagen in het jaar kunt genieten van je tuin? Misschien heb je er wel duizenden euro’s in gestoken maar wanneer het begint te regenen moet je toch telkens naar binnen rennen met alle kussens onder je arm. Dat is nu verleden tijd, tenminste mits je een houten overkapping aanschaft. 

houten overkapping

Waarom een tuinoverkapping? 

Stel je eens voor: je zit in de tuin, op je mooie nieuw aangelegde matras. Het begint te druppelen maar koud is het niet. Het is zo’n dag die we maar al te vaak hebben in Nederland: hoge temperaturen maar toch druppels. Maar jij kunt lekker blijven zitten! Waarom? Omdat je een houten overkapping aan je gevel hebt bevestigd. Daarmee zit je droog en redelijk uit de wind dus je kunt gewoon lekker blijven zitten en wachten tot de druppels voor bij zijn.

Hout als duurzame keuze

Natuurlijk kun je ook een overkapping van kunststof kopen maar hout heeft voor velen de voorkeur. Hout is namelijk een duurzaam materiaal en wanneer het op de juiste manier is bewerkt kun je er heel lang van genieten. Dat wordt een heerlijke zomer in die mooie tuin van je!