De lente is weer van start gegaan en langzaam maar zeker wordt het mooier weer. Is jouw garderobe al voorbereid op het voorjaarsweer of ben je nog op zoek naar inspiratie? Mocht je nog op zoek zijn naar een leuke outfit, lees dan vooral verder, want in dit artikel deel ik een aantal leuke items met je!

De laatste collectie van Studio Anneloes

In de voorjaarscollectie van Studio Anneloes zijn verschillende pareltjes te vinden. Studio Anneloes is een merk van Nederlandse origine dat bekend staat om haar goede kwaliteit kleding en haar trendy designs. In de laatste collectie van Studio Anneloes zijn onder andere leuke jumpsuits en jurkjes te vinden waarmee je deze lente of zomer zeker weten de show steelt!

Helena Hart

Ook de laatste collectie van Helena Hart bevat een aantal trendy items. Net als Studio Anneloes, is Helena Hart een Nederlands merk dat bekend staat om producten van een hoge kwaliteit. Met haar stijlvolle designs is Helena Hart in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een populair merk voor vrouwen van jonge en oude leeftijd!

Jurken van Geisha

Als het voorjaar aanbreekt, wordt het weer tijd om jurkjes te dragen. Dit jaar zijn vooral de jurkjes van het merk Geisha erg populair! De jurkjes van Geisha zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, in verschillende modellen en zijn geschikt voor verschillende gelegenheden. Ben je zelf op zoek naar een leuk jurkje van Geisha? Je vindt meer informatie op de website van Express Wear.

Ik hoop dat ik je in dit artikel wat meer inspiratie heb kunnen geven! Ben je op zoek naar meer inspiratie? Bezoek dan eens de website van Express Wear of kijk eens rond op social media!