Jacuzzi

Een hottub is voor mij het toppunt van luxe. Mijn doel is een wellness tuin en een jacuzzi is een goede start. Ik ben dol op wellness en ga dan ook graag naar de sauna. Het liefst ga ik naar van die uitgebreide wellnesscentra met allerlei baden en sauna’s. Gecombineerd met een overnachting en je hebt een heerlijk ontspannen weekendje weg.

Hottub

Een eigen hottub kopen

Al die bezoekjes aan de sauna kosten wel veel geld. Dus toen we een huis kregen met een grote tuin, vroeg ik me hardop af of een eigen hottub niet gewoon een goede investering zou zijn. Tot mijn grote verbazing reageerde mijn vriend hier zeer positief op. Hij had ook direct een goede plek gevonden in de tuin. Diezelfde avond waren we al op internet aan het surfen om de mogelijkheden te ontdekken.

Spa

Goed advies


We hadden al snel in de gaten dat er echt een heleboel mogelijkheden zijn dus al vlot zagen we door de bomen het bos niet meer. Op dat moment beseften we dat we hiervoor echt de hulp van een expert nodig hadden. Iemand die ons kon helpen met het in kaart brengen van onze wensen en met veel kennis over het enorme aanbod om zo de keuze voor ons te verkleinen. We besloten een bezoek te brengen aan Bodyfit in Zeewolde. Zij zijn gespecialiseerd in wellness dus hier vind je echt alles op het gebied van zwembaden, sauna’s, infraroodcabines, stoombaden, spa’s en hottubs. De adviseur kon ons gelukkig helpen om onze wensen te kaderen. Sommige dingen hadden we zelf ook al besproken maar over andere dingen hadden we nog niet eens nagedacht. Het was fijn dat de adviseur ons hierin kon begeleiden. We zijn uitstekend geholpen en hebben uiteindelijk een keuze gemaakt. Verder kijken was wat ons betreft niet nodig, het voelde goed. Ik kan niet wachten tot de hottub in onze tuin wordt geplaatst en ik hem in gebruik kan nemen.