Heb jij jezelf al wel eens zien werken bij de McDonald’s? Maar heb jij helaas nog geen kans gehad hiervoor? Een 19 jaar bijbaan in Veldhoven vind je hier! Werken bij de Mac is niet alleen leuk om te doen, maar ook zeer leerzaam. Bovendien kan je er eenvoudig voor zorgen dat jij hogerop in functie kunt komen. Het ligt er maar net aan hoezeer jij dit graag wenst. Werken bij de Mac is voor vrijwel iedere leeftijd mogelijk.

Het vinden van een bijbaan buiten mijn studie om

Natuurlijk is studeren het belangrijkste voor mij. Toch is het vinden van een bijbaan net zo belangrijk. Je wilt immers toch een zakcentje verdienen. Hierdoor heb ik er toen voor gekozen om op het internet te gaan zoeken naar een functie bij mij in de buurt. Tot mijn grote verbazing zag ik dat het mogelijk is om te werken bij de McDonald’s! Dit leek mij zeer interessant waardoor ik ervoor heb gekozen om mijn C.V. en motivatiebrief te sturen. Nog geen dag later kreeg ik al een telefoontje dat ik op gesprek mocht komen. Vanaf dat moment heb ik mijn zakcentje kunnen verdienen via de Mac!