Als je Intervat btw gebruikt kun je in België daarmee diverse soorten aangiftes doen. Intervat werkt via een elektronische verbinding waarmee je tal van documenten in kunt dienen.
Wat kun je allemaal doorgeven met Intervat?

Hierbij kan gedacht worden aan de volgende documenten: aangifte curator, aangifte nieuwe voertuigen, jaarlijkse klantenlistings maar ook periodieke btw aangifte. Dit zijn nog maar een paar voorbeelden. Als je precies wilt weten wat er allemaal in te dienen is met behulp van Intervat kijk je daarvoor het beste even op internet zodat je direct weet of het voor jouw bedrijf ook makkelijk is in het gebruik.
Wat kun je allemaal bijhouden?

Als je kiest voor Yoursminc worden alle klantengegevens daar ook mee opgeslagen. Als je dan eenmaal per jaar de klantenlistings door dient te geven aan de juiste belastinginstantie kun je deze eenvoudig en snel opvragen en zo direct via Intervat versturen. Als alle klantenlistings goed bijgehouden worden betekent dit ook meteen dat je er niet ieder jaar een hele hoop tijd aan hoeft te besteden om deze in orde te brengen maar ze gewoon uit het systeem kunt halen en kunt doorsturen. Zo wordt de aangifte alleen maar makkelijker voor je gemaakt. Met Yoursminc sla je de btw gegevens van je klanten die meer dan 250 euro per jaar aan jouw bedrijf betalen eenvoudig op en heb je zelf een goed overzicht maar is dit ook voor de belastingdienst bruikbaar.