Mijn budget is niet heel groot. Ik ben een alleenstaande moeder maar wilde wel dolgraag een mooie goedkope loungeset kopen. Ik heb een kleine tuin maar ik heb deze wel heel gezellig gemaakt met palmbomen en schilderijen met leuke vakantietaferelen erop. Wat nog ontbrak was een loungeset om lekker met vrienden op te relaxen in de avonduren. Maar ook voor mijn puberkinderen die het lekker vinden om af en toe even languit te gaan met hun mobieltje of tablet. En hier heb ik de perfecte loungeset gevonden. Je kunt er met vijf personen op zitten en er zit ook een tafel bij! Eigenlijk heb ik een hele huiskamer erbij gekregen. Laatst had ik ook nog de partytent erboven gezet, het was echt een tweede huis! Mijn kinderen zijn er ook zo blij mee, het geeft gewoon een luxe gevoel en dat gun ik ze ook zo die kinderen van mij.

Geluk

Voor mij is deze loungeset een stukje levensgeluk. Jarenlang ging ik ervan uit dat het voor mij niet weggelegd zou zijn. Toen ik hier op deze site terecht kwam zag ik dat het wel mogelijk was! Een goedkope loungeset, maar wel eentje van prima kwaliteit!