soorten hoortoestel

De vele soorten hoortoestel zijn te vinden op de website van Phonak. Al meer dan 70 jaar ontwikkeld, distribueert en ontwikkeld dit bedrijf deze gehoorapparaten. In meer dan 100 landen zijn de distributeurs te vinden van dit merk.

Wanneer je merkt dat je veel dingen niet meer goed kan verstaan is het verstandig om hiermee naar een hoorspecialist te gaan. Deze kan door middel van diverse testen kijken wat eraan mag mankeren. In sommige gevallen is een oor vies en kan door het schoon te spuiten weer goed laten horen. Echter zijn er ook veel mensen die door een ongeluk, of door ouderdom hun gehoor voor een gedeelte kwijt zijn. Wacht niet te lang als je merkt dat het horen niet echt goed meer gaat.

Veel soorten hoortoestel hier te vinden

Phonak heeft in de loop van de jaren heel veel modellen op de markt gebracht. Veel met een kleinere kast die je achter de oren hebt hangen, maar ook een model die onzichtbaar is. Dit is de Lyric, een bijzonder klein gehoorapparaatje die je in je oor hebt zitten. Voordeel van dit apparaatje is dat de omgeving deze niet ziet zitten. Het geluid is super en voor veel mensen een oplossing voor ene goed gehoor. Voordeel van dit apparaatje is ook dat je het 24/7 in kan houden. Het is vochtbestendig en heeft een batterij met een zeer lange levensduur. Voor meer informatie kan je contact opnemen met de leverancier in jouw buurt.